MİLLİ SAVUNMA, BİLİM SANAYİ ESKİ BAKANI VE BAŞBAKAN YARDIMCISI HEMŞEHRİMİZ SAYIN FİKRİ IŞIK’I AĞIRLADIK.

Eski Milli Savunma, Bilim Sanayi Bakanı ve Başbakan yardımcısı  hemşehrimiz Sayın Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı Değerli kardeşim Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkan yardımcısı Faruk Denli, Körfez Akparti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Ticaret Odası Başkanı ve aynı zamanda Türközü Grup başkanı Recep Öztürk  Beyleri belediyemizde ağırladık.

Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran eski Bakanımız Fikri Işık Bey’e ve Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt Bey’e, Körfez Belediye Başkan yardımcısı Faruk Denli Bey’e, Körfez Ak parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna Bey’e, Körfez Ticaret Odası Başkanı ve Türközü grup başkanı Recep Öztürk bey’e şükranlarımı sunuyorum.

Ardından Yayladere Köyü’nde hemşehrilerimizle akşam yemeğinde bir araya geldik.

3 Eylül 2021