ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI YAPIMI TAMAMLANDI

Beldemizde Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş’in adına yapılan park hizmete sunuldu.

Belediyemiz tarafından belediye binası yanına, birçok köyün geçiş güzergahı olan mevkiye Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş’in adına park yapıldı.  Yapımı  tamamlanan parkla ilgili bilgi veren Başkanımız Sayın Çetin Rıza Tanış, parkın yapımında emeği olan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür ederek, “İnsanlarımıza rahat ve huzurlu bir yaşam alanı yapmak için parkın projesi hazırlandı. Beldemiz merkezi bir konumda ve sadece kendi vatandaşlarımız değil, bölgenin vatandaşlarının sık sık geçiş güzergahı olarak kullanıyor. Vatandaşlar aileleriyle oturabileceği, güzel bir ortam. Parkın yapımında emeği geçen Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür ediyorum” dedi.

Beldeye doğalgaz geleceği haberini veren Başkanımız Sayın Çetin Rıza Tanış, doğalgaz için alt yapının hazır olduğunu, vatandaşların ferahı ve huzuru için çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Belde halkımıza hayırlı olsun.

ARZULARKABAKÖY İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ.

1 Kasım 2021